Pokerhænder: Bedste og værre starthænder i Texas Holdem

Den grundlæggende pokerundervisning er hvornår man skal holde, og hvornår man skal folde. At vide, om din oprindelige aftale er værd at bo i spillet, eller om du skulle kalde det en dag, er en af ​​de vigtigste beslutninger at tage i begyndelsen af ​​pokerspillet. En af de mest almindelige begynders fejl er at holde på det værste par hulkort i stedet for at foldes og beskytte dine penge.

Derfor, hvis du er en nybegynder pokerspiller, er en af ​​de første ting, du skal huske, hvilke indledende hænder der er værd at holde, og hvilke hænder, der ikke efterlader dig andet valg end at folde. Da Texas Holdem er den mest populære pokervariation, kan du her finde lister over det bedste og værdien af ​​Holdem Poker, der starter hænder.

Bedste pokerhænder

Hvis du er heldig at blive behandlet en af ​​disse indledende hænder, har du bestemt en fremragende begyndelse:

Par ACES: Som kendt som American Airlines eller Pocket Rockets, er det den bedst mulige Texas Holdem -starthånd.

Par konger: Ikke så godt som et par esser, men stadig en fremragende måde at åbne et spil Texas Holdem på.

Par Queens: Hvis du vil se på den lyse side, bliver du kun slået af konger og esser.

Ace og King: Hvis de er af samme dragt, er din tilstand endnu bedre, da du kan danne møtrikskærmen.

Par af jacks: Medmindre floppen enten viser en dronning, konge eller et ess, har du anstændige chancer for at vinde med denne lovende starthånd.

Ace and Queen: Det samme som Ace og King, en velegnet hånd ville øge dine chancer for at træde ud som en vinder.

King and Queen: Medmindre samfundskortene indeholder et ess, er du i en god form med denne starthånd og endnu bedre, hvis det er egnet

Ace og Jack : Selv hvis det ser ud til at være egnet, er denne starthånd stadig værd at holde.

King og Jack: Stadig en af ​​de bedste Texas Holdem -starthænder, men vær forsigtig med det, især når det ikke er egnet.

Ace og Ten: ACE opgraderer det til en temmelig god hånd, selvom det kræver et forsigtigt spil, da det kan slås af nogen af ​​de ovennævnte starthænder.

Værste pokerhænder

Disse hænder passer godt til dig, hvis du spiller nogle af lowball -variationerne, men hvis du spiller traditionelle Texas Holdem -poker, ville det bedste råd være at folde.

2 og 7: Hvis du får denne hånd, især uegnet, kan du ikke engang lave en lige. Selv hvis du passer til, skal du være så heldig at danne en lav flush eller det laveste par. I et ord: fold.

2 og 8: Samme som den forrige hånd; Par 8’ere er stadig et lavt par.

3 og 7: Selvom det kan slå de foregående hænder, er det stadig et værdiløst par kort

3 og 8 : Igen, næppe engang en lav lige.

2 og 6: Kun hvis samfundskortene har 3, 4 og 5, vil du have en chance for at danne en lige. Stol dog ikke på det, især hvis der er mere end 3 deltagere i spillet.

2 og 9: Takket være tilstedeværelsen af ​​de 9, du er i bedre form end med de tidligere hænder, kan du stadig ikke danne et lige og endda et par 9’ere ville blive slået af par på 10’ere, Jacks, Queens osv.

3 og 9: Den samme ting: højere end 8 lavere end næsten enhver anden hånd.

4 og 9: Som nævnt ovenfor; Foldem.

2 og 10: Selvom Doyle Brunson havde vundet to WSOP -armbånd med denne starthånd, medmindre du har talentet og oplevelsen af ​​Brunson, skal du ikke holde denne hånd.

5 og 9: Også kendt som Dolly Parton, denne hånd ville give dig ingen steder i nærheden af ​​finalebordet.