Rådgivning om selvforbedring og gratis tip

Jeg er sikker på, at jeg ikke er alene om, at jeg har en stor hær af dæmoner i hovedet. Disse dæmoner taler altid til mig og prøver at rådgive mig om, hvordan man reagerer på forskellige situationer. I mange år lyttede jeg og tog deres råd, disse år var ikke nøjagtigt glade, og jeg er nu klar over, at disse dæmoner ikke er mine venner, men faktisk er min fjende.

Jeg havde mange problemer i mit liv, der havde en negativ indflydelse på mine niveauer af selvværd. Demonerne brugte disse problemer for at komme til mig og til at spille deres sindspil. I denne artikel vil jeg beskrive mine stammende dæmoner, og hvordan jeg til sidst ødelagde dem. Rådgivningen kan bruges til den type dæmon, du måtte have.

I en alder af fire udviklede jeg en stamm, som fortsat ville påvirke min tale i de næste atten år af mit liv. Jeg var opmærksom på, hvad jeg kunne og ikke kunne sige, og var også opmærksom på de sociale situationer, hvor jeg var mere tilbøjelig til at stamme.

Hvis jeg blev stillet et spørgsmål af for eksempel en ven, ville jeg tænke på svaret, men inden jeg ville have en chance for at sige det, ville der vises en stemme. Denne stemme eller hvad jeg kalder mine dæmoner ville rådgive mig om ikke at sige det ord og at erstatte det med et andet ord.

Hvis jeg blev inviteret til at sige en fest, ville mine dæmoner råde mig til ikke at gå, da der ville være mange mennesker der, som jeg ikke kendte. De ville minde mig om, at jeg fandt det vanskeligt at tale med folk, som jeg ikke kendte.

På et tidspunkt i mit liv besluttede jeg, at jeg ville have en karriereændring, da jeg ikke var glad i den rolle, jeg var i. Mine dæmoner mindede mig om, at at finde alternativ beskæftigelse, der betød at gennemgå hele interviewprocessen igen. De fortsatte, at jeg altid havde kæmpet for at tale flydende ved interviews på grund af trykfaktoren.

Jeg ville være i stand til at tale ganske godt, da jeg var beruset, og det var her, jeg ville have tillid til at tale med kvinderne. Ved flere lejligheder har en kvinde givet mig deres telefonnummer, og jeg ville fortælle dem, at jeg ville ringe til dem for at arrangere en aften. Den næste dag, da Sober, ville dæmonerne minde mig om, at det at ringe til et telefonopkald er det, jeg finder den sværeste form for taleopgave og simpelthen ikke gider.

Som tidligere nævnt plejede jeg at lytte til disse dæmoner og være tilstrækkelig til at sige, at jeg ikke gik på min første date, før jeg var atten år gammel.

Ting skulle og var ved at ændre sig. Efter at have læst mange selvhjælpsbøger, indså jeg, hvad jeg havde gjort forkert. Jeg skulle ikke lytte til disse dæmoner, faktisk hvad jeg skal gøre, er det modsatte af det, de fortæller mig. Steve går ikke til den fest, ok så vil jeg. Steve skal du ikke ringe til den dame, ok jeg vil osv.

Jeg prøver ikke at sige, at dette er let at gøre. Jeg er glad for at sige, at jeg har udryddet mine tale dæmoner og er nu flydende, men jeg har stadig dæmoner i andre områder af mit liv. Der er ikke næsten så mange, som der har været i fortiden, og jeg dræber langsomt dem alle.

Jeg behandler det som en krig. Der er mange slag, og jeg må sige, at jeg ikke vinder dem alle. Jeg taler med mine dæmoner hele tiden, og især når de vinder en af ​​disse typer slag. Jeg siger dem, at de måske har vundet denne særlige kamp, ​​men at jeg vil vinde den samlede krig.

Du kan muligvis tro, at jeg er lidt af en freak efter at have læst denne artikel. Jeg er ærligt talt ligeglad, jeg er lykkeligere nu, end jeg nogensinde har været.

Held og lykke i din søgen efter at forbedre dit eget liv.

Video: To grunde til, at du kan være overanstrengt og udmattet