Sådan finder du dit rigtige jeg igen

På overfladen virker det en underlig idé om, at du faktisk kunne være noget andet end hvem du virkelig er. Men fra det tidspunkt, vi kan tale, bliver vi programmeret til at “passe ind”. Vi finder os i overensstemmelse for at behage de mennesker, vi elsker, og som elsker os.

Men nogle gange betyder det, at du er nødt til at undertrykke, hvad du ved, er den rigtige person indeni.

Og alligevel er dit forhold til dig selv det vigtigste forhold, du nogensinde har. Uden et sundt forhold til dig selv er det praktisk talt umuligt at have sunde forhold til nogen anden.

Hvis du er klar til at blive genanvendt med nogen, du ikke har set på et stykke tid-dig selv-start med disse 5 ideer for at hjælpe dig med at genopdage den rigtige dig.

Stille støj i dit hoved.

Du kender disse stemmer godt, dem, der konstant nager dig for at hente renseri, tale med skolelæreren, jonglere regningerne, planlægge dyrlægen, holde chefen glad. Med al den støj, der foregår, vil det være umuligt for dig at høre noget over din. Dette skal være det første trin. Hvordan gør du det? Ved at opsætte systemer, forenkle og etablere nok ekstramateriale i dit liv til at give dig mulighed for at operere fra en overflodposition i stedet for mangel.

Øv dig på at tænke på dig selv på sunde måder.

For at gøre det, skal du først tro, at du er værdifuld, og dit rigtige jeg har noget at tilbyde verden. Da du taler mere med dig selv end alle andre i dit liv kombineret -det er en masse snak! -er det op til dig at etablere den sunde kommunikation i din tænkning. Lyt bevidst til, hvordan du taler med dig selv; Skriv de usunde ting, du siger; udfordre dem; og udskift dem med fakta. Selvtalt: “Du gør aldrig noget rigtigt.” Udfordring: ”Selvfølgelig gør jeg tingene rigtigt. Jeg gjorde (eksempel) rigtigt. Jeg gjorde (eksempel) rigtigt. Denne gang begik jeg bare en fejl. Jeg lærer af det og har bedre succes næste gang. ”

Lyt til dit hjerte.

Det lyder let nok, men når vi er voksne, er de fleste af os ophørt med at lytte til vores hjerter og kun gå med vores hoveder. Disse to skal forbinde igen for at finde dit rigtige jeg. Det er let at blive vant til at tænke på dine følelser i stedet for virkelig at føle dem. I stedet for at spørge dig selv, hvad du synes om noget, skal du spørge, hvorfor det er vigtigt.

Vær forsigtig med ikke at blive hængt op på et specifikt mål.

Det, du virkelig efter er en følelse – respekt, kærlighed, påskønnelse – i modsætning til firmibilen eller en god fyr/pige. Hold et åbent sind til følelserne, og vær villig til at justere de metoder, du bruger til at opnå dem. Bestem ikke kun dine mål, men hvordan det tilfredsstiller, hvem du virkelig er. Masken kommer af, og dit rigtige selv kommer skinnende igennem.

En person, du kan kende og elske – dig! – venter på, at du tager dig tid til at lytte og forstå og acceptere. Når du accepterer dit rigtige jeg igen, træffer du smartere valg, og disse valg klæber, fordi de faktisk passer til hvem du er. Nu, det er det, du virkelig leder efter, er det ikke?

Video: Helt Rundtosset