Sådan kaster du en pokerløb

Min første motorcykel var en Harley Davidson fra 1957. Da jeg fandt cyklen til salg, havde jeg ingen penge, men jeg vidste, at jeg var nødt til at have denne motorcykel. Så jeg kom med en måde at samle pengene på og kaste en god fest på samme tid. Jeg kastede en pokerløb. Konceptet med spillet er let. Hver person forsøger at lave den bedste 5 -kort pokerhånd.

Den måde, den spilles på, er, at hver cykel skal køre langs en planlagt rout, hvert par miles er der kontrolpunkter på hvert kontrolpunkt undervejs hver cykel skal stoppe og modtage et kort. Langs ruten er der 7 kontrolpunkter, og i slutningen vinder rytteren med de bedste 5 -kortpokerhånd

I årenes løb er pokerkørslen blevet vedtaget til elskere af mange forskellige hobbyer.

Pokerløbet var oprindeligt en begivenhedscyklister, der blev spillet på deres Harleys, men i årenes løb er det blevet lånt af sejlere og endda løbere.

At kaste en pokerløb er ret enkel, men tager tid og nogle ikke til hårdt arbejde. Den første ting, du skal gøre, er at få godkendelse fra byerne, at din pokerkørsel vil gå igennem. Der kan være nogle papirer og gebyrer.

Du bliver også nødt til at sørge for, at i slutningen af ​​løbet er i en park eller begivenhedshall. Afhængig af hvor du bor, har du muligvis også brug for en tilladelse til parken.

Dernæst har du brug for ryttere. Ved at finde ud af, hvor meget du vil have til præmiepenge, og hvor meget delen efter pokerturen vil koste, kan du finde ud af, hvor mange ryttere du har brug for, og hvor meget indgangsgebyret vil være, men det burde ikke være mere da $ 100 pr. Cykel.

Den næste ting, du skal gøre, er at registrere ryttere. Den bedste måde at gøre dette på er at lave et websted, gå til bikerbarer og cykelbegivenheder i dit område. Hvis du bor i New York, skal du ikke gå til Daytona Bike Week for at tilmelde dig ryttere, vil de fleste ikke rejse så langt for en pokerkørsel. Prøv at få de lokale.

Når du har registreret de ryttere, skal du nu planlægge for festen. Sammen med at registrere ryttere til din pokerkørsel skal du også sælge billetter, så venner og familie kan deltage i festen, efter at turen er forbi, og pokervinderen er erklæret.

Den bedste måde at annoncere festen på er på en lokal radiostation og med plakater rundt i byen. Jo flere mennesker du kan få, jo flere penge vil du have til en præmie og uanset hvilken årsag du prøver at skaffe penge til.

Du kan enten, købe din egen mad og få nogle venner til at hjælpe med at lave mad, eller du kan kigge i telefonbogen til en catering, og du skal være i stand til at finde en catering, der vil kaste dig en god BBQ.

Så skal du bare vente på den store dag og nyde alle cykler, poker, oksekød og øl.

Video: Pocket Kings Save The Day In Hollywood Florida – Kyle Fischl Poker Vlog Ep 108