Sammenlign krydstogtsforsikring – Du får ofte det, du betaler for!

Når man planlægger en rejseferie eller krydstogtsferie, er den sidste ting, man ønsker at tænke på, problemer eller annullering. Således efterlades rejse- og krydstogtsforsikring ofte på den bageste brænder. Når tiden kommer til at købe din ferieforsikring, skal du dog være sikker på, at du sammenligner krydstogtforsikring og rejseforsikringspolitikker for at sikre, at du får det, du forventer. Som altid er det “Køberpas”!

Det er ikke at sige, at alle forsikringer og virksomheder er ude for at bedrage dig eller skjule betingelserne for forsikringsudbetalinger. Faktisk er de fleste meget hæderlige. Problemet kommer, når man prøver at spare på, mens du køber forsikring. Du gør virkelig “få det, du betaler for” i de fleste tilfælde – især når du sammenligner forsikringspolicer.

Der er ofte så mange variabler, når vi køber krydstogtsforsikring eller rejseforsikring, at vi kan blive noget selvtilfredse med det, vi køber. Igen, “Køber pas på!” Sørg for, at du ved, hvad der er tilgængeligt, og hvad der er inkluderet i din forsikringspolitik. Som et eksempel tilbyder forsikringsselskaber som Travel Guard International, Amerikas største udbyder af rejseforsikring en lang række fordele med deres omfattende dækning. Inkluderet i Travel Guard’s pakker er følgende fordele:

· Turafbestilling – Tilvejebringelse af refusion af 100% af rejseomkostningerne, hvis turen annulleres i henhold til forsikringspolitikken.

· Tripafbrydelse – Tilvejebringelse af refusion af rejseomkostninger, hvis turen afbrydes som dækket af forsikringspolitikken, såsom evakuering på grund af orkanen.

· Turforsinkelse – Tilvejebringelse af refusion for yderligere indkvartering eller rejseudgifter, hvis den rejsende er forsinket i mere end flere timer.

· Mistede, stjålne eller beskadigede bagage- og rejsedokumenter – der giver refusioner, hvis bagage går tabt, beskadiges eller stjålet, mens den forsikrede rejser, eller hvis rejsedokumenter går tabt eller stjålet.

· Bagageforsinkelse – Tilvejebringelse af refusion til køb af vigtige ting, hvis dine poser er forsinket mere end 24 timer.

· Medicinske udgifter – Tilvejebringelse af refusion for nødvendige medicinske udgifter op til et år efter sygdommen eller skaden, der gav den forsikrede rejsende, der søgte medicinsk behandling, mens han var på turen.

· Akutmedicinsk transport – Dækker omkostningerne ved evakuering og transport til den nærmeste tilstrækkelige medicinske facilitet.

· Hjælp til rejsevagt – en 24 -timers hotline til nødhjælp, medicinske henvisninger, receptpligtig udskiftningsbistand, udskiftning af rejsedokumenter og mere.

· LiveTravel – Rejsevagts rundt om urets rejsebureau til nødsituation eller rejseændringer i sidste øjeblik, såsom genbookingflyvninger, arrangering af hoteller og jordtransport og sporing af mistet bagage.

· Concierge – 24 timers verdensomspændende adgang til restauranthenvisninger/reservationer, billetter til begivenheder, tee -tider, blomsterydelser, jordtransport og mere.

I mange tilfælde modtager rejsende, der køber rejseforsikring inden for 15 dage efter, at deres første rejsebetaling ikke modtages uden ekstra omkostninger:

· Forekomster af eksisterende medicinsk tilstand undtagelse-beskyttelse, hvis de eksisterende medicinske tilstande tvinger annullering eller afbrydelse af et krydstogt eller tur.

· Standardbeskyttelse – Tilvejebringelse af refusion af rejseomkostninger, hvis rejsearrangøren, krydstogtslinjen, flyselskabet eller anden rejseleverandør erklærer konkurs mere end syv dage efter ikrafttrædelsesdatoen for politikken.

· Skift mening – Beskyttelse mod annulleringsgebyrer, når en tur annulleres af en eller anden grund.

Husk, at disse fordele kan ændres, men på tidspunktet for denne udskrivning er der tilgængelige. Ovenstående beskriver en omfattende krydstogt eller rejseforsikringspolice. Som de siger, passer en størrelse dosis ikke alle. Du skal matche dine dækningskrav og budgetbegrænsninger. Igen inkluderer nogle af deres populære produkter at håndtere Travel Guard International:

· Cruise, Tour and Travel – Travel Guard’s mest omfattende rejseforsikringsplan.

· Protectassist-Solid rejseforsikring for den budgetbevidste rejsende-og rejsevagtens mest populære plan.

· Cruise Guard – Rejseforsikring designet til at overgå de beskyttelsesplaner, der tilbydes af krydstogtslinjen.

· Beskyttelse af luftbillet – beskytter investeringer i luftbillet mod ændringsgebyrer, tilføjer andre bistandstjenester.

· Student Travel Guard – En portefølje af studerendes rejseforsikringsplaner, der beskytter studerende på stort set alle typer fra spring break til semester i udlandet.

Vi har identificeret et stort antal krydstogtsforsikringsmuligheder ved hjælp af Travel Guard Internationals planer og politikker. Vi har udtalt før, men i risikoen for at være for gentagne, synes jeg, at det er vigtigt at genitere. ”Du får det, du betaler for. Køber pas på! ”

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om

Rejsebeskyttelse International eller vil gerne have et tilbud på krydstogt eller rejseforsikring, tjek vores artikel “Travel Guard International Cruise Insurance”. For mere informative artikler, se vores artikels kort. Hvis du ønsker at vælge eller booke et krydstogt, har vores vigtigste rabatkrydstogter masser af handelsforbindelser med store krydstogtspriser.

Du har undersøgt dit specielle krydstogt. Du har fundet en fantastisk krydstogtaftale online. Du har booket det krydstogt online. Du har beskyttet din cruise-ferieinvestering ved at booke din forsikring online. Nu er alt, hvad der er tilbage at gøre, at blive ophidset!

Video: Why Get Travel Insurance for Cruising?