Ses i artikelmarkedsføring

Har du nogensinde søgt efter noget på nettet? Chancerne er, at du har. Har du en tendens til at klikke på websteder, der vises øverst det meste af siden eller på den første side generelt? Oftere end ikke gør du det. Dette skyldes, at vi er sikre på, at de første par steder, der kommer ud på den første side i din søgemaskine, indeholder hovedparten af ​​det, du leder efter.

Meget er den samme til artikelmarkedsføring. Mange af forbrugerne, der leder efter artikler, ved, at de steder, der vises først, er kvalitetsstederne. Lad os nedbryde “kvalitetssteder”? Kvalitetswebsteder er dem, der har modtaget en høj score og dermed har fået en høj sideplacering af søgemaskineoptimerne. Kvalitetssteder er også dem, der genererer en stor mængde trafik over en periode. Efterhånden som flere mennesker har set dine artikler, jo bedre er gennemgangen til dit artikelmarked.

Lad os ikke benægte det faktum, at når folk observerer, at du har en stor mængde af besøget for din artikel, stiger folks interesse. Når der hæves interesse, genereres trafik. Hvis du har mere at tilbyde disse forbrugere, og hvis du er i stand til at opretholde denne interesse, så som sneboldteknikken, vil folk henvise til dit websted bare fortsætte og fortsætte. Men hvordan gøres dette? Hvis du begynder, ved du muligvis ikke, hvor du skal begynde for at nå det eksponeringsniveau, du sigter mod. Hvordan bliver et almindeligt sted et kvalitetssted?

Når et almindeligt sted bliver et kvalitetssted, skal et antal faktorer overvejes. Først skal du have en iørefaldende sætning som din titel. Sørg dog for, at indholdet af din artikel kan sammenfattes i den ene iørefaldende sætning og tjene som din titel. På denne måde skal dine forbrugere ikke trætte sig selv med at gennemse over længden af ​​din artikel bare for at se det punkt, du prøver at gøre. Forbrugerne ønsker hurtige resultater, og at have en iørefaldende og informativ titel vil gøre det.

For det andet er at generere den nødvendige mængde trafik. Hvem ville have troet, at trafik nogensinde ville blive værdsat? Tilsyneladende er det i artikelmarkedsføring meget. At generere trafik kan være let, men det vil tage flere skridt. Det første trin er at distribuere dine artikler. Den nemmeste metode er ved at overdrage dem til flere artikelkataloger. Disse artikelkataloger, let tilgængelige på nettet, ville være i stand til at give din artikel så meget eksponering som muligt. Alligevel er en anden måde for dig at akkumulere trafik ved at have linkpartnere. Disse linkpartnere vil ikke tøve med at offentliggøre dit arbejde, hvis de ser, at de også kan drage fordel af det. Hvis de vurderer, at dine artikler har det indhold, der kan tiltrække forbrugere, vil de acceptere muligheden. Dette skyldes, at hvis læserne af din artikel nød indholdet, er det sandsynligt, at de også vil besøge de tilgængelige links på din artikel. Disse besøg kommer disse linkpartnere til gode.

En anden tilgang til at sikre, at dine artikler distribueres, er ved at tilslutte sig flere forumsteder. Disse websteder skal have en vis relation til, hvad du prøver på at slå op i din artikel, for hvis forummet bemærker relativiteten af ​​dit indhold, kan de muligvis bare give dig mulighed for at offentliggøre dine artikler på deres websteder.

At distribuere dine artikler som nyhedsbreve kan også tjene dig godt. Men for at du kan udstede disse som nyhedsbreve, skal du have arbejdet en e -mail -liste, der er værd at sende nyhedsbreve til og en e -mail -liste bestående af publikum, der ville være interesseret i indholdet af din artikel.

Sørg for, at dine artikler distribueres til så mange udgivere som muligt. Dette kan tjene som en anden tilgang til at generere trafik. Hvis du kun sender dem til en udgiver og venter på resultaterne, kan din ventetid muligvis være forgæves. Så tag initiativet og distribuer dem selv. Jo højere svar du har fra disse udgivere, jo bedre chancer har du til at producere trafik.

Til sidst skal specifikke publikum være målrettet i distribution af artikler. Hvis du ved, hvem dit publikum er, ville du have en bedre chance for at formulere en artikel, der ville holde dit publikums interesse. Vær også opmærksom på dit publikums tilgængelighed til Internettet. Hvis de fleste af dine artikler er målrettet mod publikum, der har få forbindelser til Internettet, vil du ikke genererer så meget trafik, og derfor vil du ikke ses fra den enorme konkurrence i domænet.

Dette er generelt de ideer, der kan bruges til at sikre eksponeringen af ​​din artikel for en række forbrugere. På samme tid skal du ikke bekymre dig om omkostningerne, fordi de fleste af de nævnte metoder tilbyder gratis reklame. Hvis nogle af de midler, du har ansat til at distribuere dine artikler, kan kræve nogle kontanter, skal du bare tænke på det som en investering. I artikelmarkedsføring, så længe du bliver med ideen, vil du rive i overskud i tide.

Video: 11 POWERFUL SEO Hacks That Still Work in 2022