Sikrede konsolideringslån

Hvis du leder efter måder at gøre dine gælds tilbagebetalinger mere håndterbare, kan vores sikrede lån, konsolidering af UK -lån fra vores topudbydere være svaret. Vores långivere tilbyder et bredt produktsortiment til konkurrencedygtige renter og med tilbagebetalingsbetingelser, der passer til dine behov.

Sikrede lån, konsolidering af UK -lån defineres af det faktum, at de tildeles ved hjælp af låntagers hjem som sikkerhed eller sikkerhed. Dette betyder, at hvis de ikke følger med tilbagebetalingen på lånet, vil vilje til sidst få deres hjemlige til at blive overtaget og solgt for at tilbagebetale lånet. Det er klogt at sikre, at inden du sikrer en gæld ved hjælp af egenkapitalen i dit hjem, er du overbevist om, at du kan dække tilbagebetalingen på sikrede lån, konsolidering af britiske lån. En simpel indkomst- og udgiftsanalyse giver dig et billede af din økonomi og giver dig mulighed for at budgettere for yderligere tilbagebetaling af lån. For at finde ud af nøjagtigt, hvor meget du har brug for at låne, skal du udarbejde et samlet tal for din gæld – glem ikke at bede dine kreditorer om afviklingstal, ikke saldo, da eventuelle yderligere gebyrer som tidlige indløsningsstraf skal inkluderes. Dette er en tidlig afviklingsgebyr, som nogle kreditorer opkræver, når du betaler en gæld tidligere end aftalt fra starten og kan være op til 2 måneders renter.

Det beløb, du låner, er underlagt et gebyr af udlånsfirmaet og kaldes den årlige procentvise sats eller apr. Långivere citerer normalt typiske renter for sikrede lån, konsolidering af UK -lån, men dette er kun indikationer på, hvad du måtte blive tilbudt og ikke en garanti. Den nøjagtige rente, du er opkrævet, afhænger af det beløb, du ønsker at låne, antallet af år, du skal betale tilbage lånet (termin) og långiverens fleksible vurdering af din unikke situation og evne til at tilbagebetale lånet som aftalt. Du vil nyde lavere renter for sikrede lån som apposeret til usikrede lån, fordi långiveren tager en lavere risiko med dig, der satser på dit hjem, at du vil tilbagebetale lånet.

Sammenligning af APRS er en god måde at se, hvor konkurrencedygtige forskellige sikrede lån, konsolidering af britiske lån og långivere er. Du kan endda opleve, at den samme långiver tilbyder lavere renter for det samme produkt, hvis du anvender online som apposed til at bruge telefonen. Rentesatser henvises også til på forskellige måder, afhængigt af dine tilbagebetalingspræferencer. Du kan vælge en fast rente eller variabel rente. Med en fast rente er dine månedlige tilbagebetalinger fastlagt for hele lånets løbetid og forbliver upåvirket af udsving i bankrente. Dette giver dig sikkerheden ved at vide nøjagtigt, hvor meget du forventes at betale hver måned. I tilfælde af variable renter er den rente, du betaler, knyttet til bankbasisprisen og kan gå op og ned fra måned til måned. Dette ville gøre det vanskeligt at budgettere nøjagtigt, men ville give dig fleksibiliteten ved at drage fordel, hvis renten falder. På den anden side, hvis priserne stiger, vil du ende med at betale mere for dit lån.

Nogle långivere giver dig en vis fleksibilitet i at tillade overbetalinger og engangsbetalinger med sikrede lån konsolidering af britiske lån. Dette kan give dig mulighed for at rydde din gæld over en kortere periode, hvis du kan, og dermed nedbringe de samlede omkostninger ved lånet.