Skal jeg lade krydstogtslinjen foretage min flyselskab for min krydstogtsferie?

Når man overvejer en cruise -ferie, er dette et meget godt spørgsmål. Krydstogtslinjerne forudbesterer massive mængder flyselskab. Det giver dig bedre adgang til flyvninger, og mange krydstogtskibe videregiver deres rimelige priser til passagerer, hvis rejsebureauer booker gennem dem.

Hvis du vælger at foretage flyselskabsreservationer på egen hånd, skal du vælge flyplaner, der giver dig tid nok til at komme til molen i tide til skibets afgang på dagen for din krydstogtskørsel. Det gælder i omvendt, efterlad nok åndedrætsrum til at komme til lufthavnen med tid til at foretage dine returflyvninger efter din dejlige krydstogtsferie.

To fordele ved at bruge krydstogtlinje leverede flybillet er:

1. Ved at købe Cruise Line Airfare modtager du også overførsler til og fra lufthavnen til molen.

2. Hvis dine fly er forsinket og ankommer forbi tidspunktet for skibets afgang, påtager Cruise Line ansvaret for enten at forsinke skibets sejlsport eller få dig til krydstogtskibene den første opkaldshavn.

Du skal lade dit rejsebureau booke flyselskabets reservationer gennem krydstogtlinjen af ​​sikkerhedsmæssige årsager. Dette gør dybest set krydstogtslinjen ansvarlig i tilfælde af en flyvning eller en sejlsforsinkelse eller annullering. Her er et krydstogtspids for et lille ekstra “luftafvigelse” -gebyr, de fleste krydstogtskibe vil forsøge at booke dig på flyselskabet eller flyet efter eget valg.

Hvis du har hyppige flier miles, skal du sørge for at booke dine flyvninger i god tid for at sikre din ankomst til tiden. Når du planlægger din flyvning hjem efter krydstogtet, skal du sørge for at tage hensyn til at gå i betragtning fra skibet og lokal transporttid til lufthavnen. Efterlad masser af tid, fordi nogle lokale lufthavne muligvis ikke er så sofistikerede som dem, du måske er vant til. Og i dagens verden vil sikkerhed gøre det endnu længere at gå ombord på din flyvning til din krydstogtskørsel.

Du skal ankomme mindst en dag før cruise -ferie, især hvis du flyver en lang afstand for at hente skibet. På den måde kan du hvile op og være klar til at nyde hvert øjeblik af dit krydstogt. Du får den ekstra fordel ved ikke at skulle bekymre dig om en forsinket eller annulleret flyvning, der får dig til at gå glip af krydstogtet. Dette var det bedste krydstogtspids, jeg har lært gennem årene.

Når du flyver til din krydstogtsferie, bliver du nødt til at overveje bagagevægt. Generelt er der ingen begrænsninger for, hvor meget bagage du kan tage ombord på skib, men husk, at hvis din krydstogtferie involverer en flyvning, har flyselskaberne deres egne begrænsninger til bagage. Disse varierer på planlagte flyvninger, afhængigt af flyselskab og rute. Bemærk, at godtgørelsen kan være mindre på internationale flyvninger. Da han flyver fra New Zealand tilbage til Miami efter vores Millennium Cruise -ferie, var Quantas flyselskab meget streng med vægt og ladede os, fordi vi var forbi.

Krydstogtslinjerne vil generelt give dig dens bagagemærker, som vil være ud over dine personlige ID -tags. Bagage-tags vil blive inkluderet i dine krydstogtsdokumenter, der normalt ankommer 2-3 uger før din cruise-ferie.

Her er nogle krydstogtspidser, vi har lært gennem vores krydstogtsrejser.

Det foreslås stærkt, at du fjerner gamle flyselskabsflyvemærker for at eliminere enhver mulighed for forvirring fra flyselskabets side.

En ekstra foldet flydose tager meget lidt plads, og den kan være praktisk på vej hjem, når du har mere at bære, så kan placeres i din originale bagage.

Sørg for at opbevare dine rejsedokumenter, identifikationsdokumenter, medicin, værdigenstande, et sæt rent undertøj, kreditkort, kontanter og rejsende kontrollerer din person eller i din bagage. Horrorhistorier om mistet flyselskabsbagage er velkendte.

Når du rejser uden for De Forenede Stater for at hente dit krydstogtskib, skal du lave fotokopier af dit pas og krydseplan, placer et sæt i hver taske, inden du kontrollerer dem med flyselskabet. Dette vil sikre dig, at din bagage vil indhente dig på et tidspunkt under din krydstogtferie.

Når du venter på linje eller sidder i en lufthavn, skal du altid have stroppen til din bærebagage pakket rundt om en arm eller et ben, så forsvinder den ikke uden din viden.

Vær meget forsigtig med at bruge dit telefonkort i lufthavne. Folk vil stå bag dig og se, mens du trykker på numrene. Og meget til din forfærdelse, en måned efter din krydstogtsrejse, får du en enorm telefonregning. Jeg ved, det skete det mig. Jeg var ikke ansvarlig for at betale regningen, men det var besvær.

Det er nyttigt at tage en overnatningspose til den sidste nat af din krydstogtsferie. Din kabine Steward indsamler alle kontrollerede poser natten før udmærkning, engang omkring midnat. Hvis du har denne lille overnatningspose, kan du bruge den til det tøj, du havde på aftenen før. Og som nævnt kommer det godt med til at pakke alle de mindesmærker, du hentede undervejs.

Det vigtigste krydstogtspids er at slappe af og nyde din cruise -ferie. Du fortjener det.

Glad krydstogt!

Copyright © 2006 Mary Hanna Alle rettigheder forbeholdes.

Denne artikel kan distribueres frit på dit websted og i dine Ezines, så længe hele denne artikel, copyright -meddelelse, links og ressourceboksen er uændrede.