Skift mening, og resten følger!

“Fremskridt er umulig uden forandring, og dem, der

Kan ikke skifte mening kan ikke ændre noget. ”

– George Bernard Shaw

Ændring har en meget negativ konnotation for de fleste mennesker. På et dybt følelsesmæssigt niveau er vi skabninger af komfort, og vi søger automatisk det, der føles godt i øjeblikket. Vi længes efter komfort, og dette kommer normalt fra det, vi kender; det, der er kendt for os. Når vi først kan håndtere og “kende” alle de “ukendte”, kan vi “slappe af” – fordi dit nervesystem og dit sind er designet til at finde og knytte en mening (r) til alt, og derfor er noget nyt altid en konfrontation mellem det, der er, og det, der vil være i dit sind.

Det ukendte er altid noget, som dit sind og dit nervesystem skal “afsløre” på ny, og netop denne proces føles utilpas på mange niveauer. Når noget bliver behageligt, bliver du vant til det, når du fjerner alle de “ukendte”, og din automatiske opførsel kan overtage igen. Vores nervesystem fungerer primært ved konditionering og ved gentagelse bemærker vi og antager mønstre, der er konsistente. Dette system er virkelig der for at tjene os i at hjælpe os med at være mere effektive og være i stand til at gøre mere, mere effektivt. Dit sind er designet til altid at se efter den bedste måde. Gennem gentagelse lærer vi visse ordrer og sekvenser, hvor ting sker, og vi lærer at genkende og reagere i henhold til disse sekvenser. Hver følelse, du for eksempel oplever, er intet andet end resultatet af en række af begivenheder og reaktioner, der er udløst af din ubevidste bevidsthed, der genererer og skaber den faktiske følelse, som kun er en fornemmelse i dit nervesystem.

For at ændre alt skal du først og fremmest blive opmærksom på disse mønstre. Du skal blive opmærksom på, hvad der foregår under overfladen af ​​din bevidste bevidsthed. Dette er ikke vanskeligt, og alle kan gøre dette. Du behøver ikke forstå alt om det menneskelige nervesystem for at bruge det. Bare vær opmærksom på det faktum, at der er en del af dig, der reagerer og handler “automatisk” baseret på dine tidligere oplevelser og foreninger. Udfordringen er at gå fra et mønster, et, der ikke tjener dig, til et, der gør. Du er bogstaveligt talt nødt til at skifte mening, idet du er nødt til at ændre den måde, du opfatter dig selv på og dit liv på. At gøre ting anderledes vil føles utilpas i starten, men du kan være sikker på, at den “ubehagelige” bliver “behagelig”, når du begynder at danne nye foreninger og nye foreningsmønstre.

Processen med at gøre det “ubehagelige” behagelige eller gøre den “ukendte” kendte er den måde, vi vokser som mennesker på. Hvad du er komfortabel med repræsenterer din komfortzone, der inkluderer alle de oplevelser, som du komfortabelt kan håndtere. Hvis du ikke udvider denne “zone”, udvides du simpelthen ikke dig selv som person. Behovet for at vokse og blive mere som person, er et dybt følelsesmæssigt behov, som alle mennesker har. Uden vækst vil du simpelthen ikke være glad. Al vækst, selvom det føles ubehageligt i øjeblikket, føles altid enormt opfyldende på lang sigt, og det er denne følelse, som vi alle virkelig beder om; Følelsen af, at vi kalder “god”. Du kan gøre noget, der føles behageligt og “godt” i øjeblikket ved at blive med det, du ved, men ægte opfyldelse kommer fra at skubbe ud over din komfortzone og skabe en følelse af stolthed i dig selv. Vækst betyder ændring og ændring involverer risiko og risiko er processen med at træde fra det kendte til det ukendte.

Sandheden er, at hele livet konstant er i en forandringsproces. Intet forbliver det samme. Det er naturen af ​​hele livet, inklusive dig. Selv hvis du ikke gør noget, vil livet stadig ændre sig. For at du skal komme videre, er du nødt til at beslutte at bevidst indlede og oprette ændringen. Du skal bevidst sætte dig selv på det ubehagelige sted, hvor du kan vokse, og når du gør dette, skrider du frem. Fremskridt er efter valg, mens ændring er automatisk. For at have kontrol over dit liv skal du bevidst vælge at ændre og fortsætte med at ændre dig selv for at blive den person, du vil være.

Alle ændringer starter med en ændring af sindet. Du skal starte med at ændre dine tanker om, at du vil ændre dig. Ved at ændre den måde, du tænker på noget, ændrer du straks din opfattelse og følgelig den måde, du føler på det. Når du ændrer den måde, du føler, at du ændrer din opførsel, og det er sådan, du skrider frem. Konstant forsøger at ændre adfærd vil sjældent skabe langsigtet og varig ændring. Skift mening, og resten følger! Hvis du ikke ændrer dig, vokser du simpelthen ikke, og hvis du ikke vokser, lever du ikke rigtig.

Video: PLANTED AQUARIUM MAINTENANCE – IN-DEPTH TUTORIAL FOR BEGINNERS