Tag to på krydstogtstips

Vær opmærksom på rådgivningen fra hyppige krydstogter. De har set det hele og har historierne at fortælle. Brug af deres vejledning kan gøre tingene lidt lettere for en uerfaren cruiser. Når alt kommer til alt, vil ingen have nogen “overraskelser” til at lægge en dæmper på din krydstogtsglæde.

Har du dit papirarbejde?

Intet er mere frustrerende over, at grave gennem dine tasker i lufthavnens sikkerhed eller skikke på vej til dit krydstogt. Har alt praktisk og på et sted. Brug en lille bæretaske, noget der ligner en visitkortindehaver eller lille lommefotoalbum til at indeholde alt.

Kopier flere sæt af dit kørekort eller fotoidentifikation samt dit pas eller visum. Dine kreditkort og rejsendes kontrol skal kopieres. Forlad et sæt derhjemme med et betroet, let nåede familiemedlem. Lås en opstillet i det personlige pengeskab i din skibshytte, eller lås det i skibets vigtigste pengeskab. Hold også dine originaler og en anden kopi med dig til enhver tid, men på separate steder. Dette vil hjælpe dig, hvis du mister noget, eller det er stjålet.

Varer, der er praktiske:

Hvis du ikke ønsker at gå glip af den smukke solopgang eller en bestemt aktivitet, skal du medbringe dit rejse vækkeur. Hvis du er i en indre hytte ombord på skibet, er der ingen vinduer, så det vil være mørkt og næsten umuligt at vide, hvad klokken er.

Tag en meshvasketaske med dig for at opbevare beskidt eller snavset tøj. Dette vil holde dit rene tøj adskilt. Der er ikke noget værre end at have noget af dit tøj stink som beskidte, svedige sokker!

En forlængerledning eller to kommer godt med med de hytter, der har elektriske forretninger på underlige steder. Mange gange er de ikke, hvor du har brug for dem, så ledningerne vil være nyttige.

Clear Ziploc Baggies er nyttige, når du pakker kufferten. Sådanne genstande som shampoo og solcreme kunne muligvis lække, så baggies ville indeholde lækagen og forhindre, at dit tøj bliver ødelagt. Medicin kan også pakkes i klare baggies. At gå gennem lufthavnsikkerhed eller told kan også være besvær, så Baggies giver sikkerhedsembedsmændene mulighed for at se indholdet af din kuffert med et øjeblik, og du behøver ikke at pakke en rejse toiletartikler til inspektion på denne måde.

Forbliv forbundet:

Hvis du beslutter at bringe din mobiltelefon til at holde kontakten med venner og familie derhjemme, skal du tjekke med din tjenesteudbyder om midlertidigt forlængelse af dit opkaldsområde eller forhøre dig om særlige priser under dine rejser. Ingen ønsker at blive chokeret med en mobiltelefonregning, der er et par hundrede dollars højere. Eller skal du forlade din mobiltelefon derhjemme, investere i et par forudbetalte telefonkort. Dette er en billigere mulighed end at bruge telefontjenesten på skibet.

Tag ekstra batterier og hukommelsespinde til dit digitale kamera. Din batterioplader kan også være nyttig, afhængigt af hvor meget dit kamera vil blive brugt. Hvis du beslutter at bruge et kamera med film, skal du ikke pakke det i din bagage, hvis du flyver til din krydstogtshavn. Lufthavnsikkerhedsscannere kunne ødelægge din film.

Kikkert er et must for sightseeing. Nogle gange vil du ikke være i stand til at komme tæt på og personlig til ting, så du vil være glad for at have dem. Du vil ikke gå glip af noget, gør du?

Dette er din tid! Brug ikke det, der klæber om din ødelagte kamerafilm eller klager over den fedtede solcreme, der lækkede over hele kufferten. Ved at følge rådene fra erfarne rejsende vil du spare dig selv nogle problemer i din krydstogter. Forbered dig nu på noget sjovt og eventyr!

Video: 10 Tips for Royal Caribbean Quantum of the Seas Cruise | Cruise Tips and Hacks