Tendens til din egen lykke

Mange af os ønsker mere lykke. Vi ønsker at føre lykkeligere, mere opfyldende, liv, men den triste sandhed er, at så mange af os, der ønsker mere lykke, bruger meget mere tid på at tendens til andres lykke, end vi har tendens til vores egen lykke.

Lykke sker ikke blot. En person snubler ikke pludselig over lykke. Lykken er resultatet af omhyggelig at have tendens, og en person, der ønsker at være lykkelig, skal have en tendens til deres egen lykke.

Tendens til din lykke behøver ikke at være vanskelig, kompleks eller tidskrævende. Det kan være så simpelt som denne fire-trins formel:

1. Trash dine ulykkelige tanker og tendenser

2. Forestil dig selv glad

3. Behov opfyldt

4. Ønsker opfyldt

At gøre dig selv til en lykkeligere person kan virkelig være så enkel.

Trin et er en vigtig, fordi ulykke er en selvopfyldende profeti. Mange mennesker er utilfredse, fordi de ikke tror, ​​at de fortjener at være glade, og de låser sig ind i adfærdsmønstre, der gør dem ulykkelige. Du skal skralde dine ulykkelige tanker og tendenser.

Se inde i dig selv og find ud af, hvad (og hvornår) du tænker på ting, der gør dig ulykkelig. Er der et specifikt tidspunkt på dagen, som du har en tendens til at være mere ulykkelig? Er der en specifik opgave eller rutine, der ser ud til at fodre din ulykke? Er der noget, du gør eller tror, ​​der bidrager til din egen ulykke?

Når du identificerer de områder i dit liv, der forårsager dig ulykke, kan du finde måder at konfrontere det og bekæmpe det på. Nogle gange kan du foretage en ændring for at undgå problemer med problemer helt, men når det ikke er muligt, skal du finde måder at gøre det mindre vanskeligt på dig selv. Juster din tidsplan eller dine forventninger, hvis det vil gøre tingene bedre. Rekrutter hjælp, når du kan. Bare det at lette en opgave eller frigøre et par timer kan gøre en enorm forskel i din holdning. Når alt andet mislykkes, og du ikke kan ændre eller dele noget ubehageligt end tøv ikke med at give dig selv en belønning for at opnå det. At vide, at du vil blive belønnet, kan undertiden gøre vanskelige opgaver mere velsmagende.

Trin to er nøglen. Nogle mennesker har været utilfredse så længe, ​​at de har glemt, hvordan lykke ser ud og føles. At forestille dig selv glad kan hjælpe med at skabe lykkevanen. At tænke på din egen lykke vil også hjælpe med modbalance, når du er ulykkelig eller arbejder gennem ubehagelige opgaver. Tænk på vanskelige tider som blot at træde sten til glade tider.

Trin tre kan ikke overses. Hvis dine grundlæggende behov for mad og søvn ikke er opfyldt, vil du ikke være i stand til at fokusere på lykke. Det er klart, at det ikke er umuligt for sultne, søvnmangel at være glade, men de fleste mennesker er meget mindre tilbøjelige til at være glade i denne tilstand. Mad og søvn giver brændstof til både krop og sind og jo sundere din krop og sind, så den bedre chance er du nødt til at opnå lykke.

Trin fire er det sidste trin til at opnå lykke. Hvad ønsker du? Hvad ønsker du? Hvad drømmer du om? Tillad dig selv at drømme stort, men ikke overse små ønsker og ønsker. Mens et to-ugers krydstogt måske er godt, kan det at have en weekend på en lokal udvej virkelig give resten, afslapning og flugt, du muligvis har brug for. Eller måske vil du virkelig gerne miste 30 eller 50 pund, men at finde en måde at arbejde på nogle øvelser et par gange om ugen kan give dig mere øjeblikkelig tilfredsstillelse, mens du til sidst har nået dit langsigtede mål.

Lav en liste over dine ønsker, ønsker og drømme – store og små – og hold den liste et sted praktisk. Hvad kan du gøre i denne uge for at nå et lille mål? Hvad kan du gøre i denne måned for at tage et skridt mod et stort mål? Nogle gange behøver du ikke engang at nå dine mål for at nå lykke. Nogle gange er det simpelthen nok at vide, at du arbejder mod dine drømme. Ofte findes lykke på vejen til vores drømme. Ofte skabes lykke, mens vi stræber efter at gøre vores ønsker til virkelighed.

Du kan gøre dig selv til en lykkeligere person, men du skal have en tendens til din lykke. Så ofte bruger vi mere tid på at have tendens til vores ydre ejendele, end vi har tendens til vores indre. Du kan foretage et par ændringer i dit liv for at finde en bedre balance, og det vil hjælpe med at skabe mere personlig lykke for dig.

Video: Dine børn vil elske denne glaskrukke med lykke