Vær glad! Der er stor lykke i menneskeskabte ting

Gud skabte verden. Mennesker på deres egen ubetydelige måde skaber også ting. Trangen til at skabe er medfødt hos mennesker. Gud skabte verden for menneskehedens lykke. Mennesker skaber ting for deres lykke, nydelse, komfort og overlevelse. Den fælles tråd i alle menneskelige skabte ting er lykke.

Der er et stort felt med musik og kunst og litteratur. Man kan bruge sit hele liv til nogen af ​​dem og være yderst glade. Mennesker har lavet nogle ting udtrykkeligt for lykke – spil og sport, mad og drikke, tv og motorkrydser, skibe og fly. Og selvfølgelig er der penge og alle de ting og tjenester, man kunne købe med det.

En enkelt litteraturgenre, et enkelt instrument til musik, en enkelt danseskole, er nok til at fylde os med lykke. Vi kender til personer, der har gjort et enkelt aspekt af verden til deres lidenskab og viet hele deres liv til det og afledt succes og lykke ud af det. Det kan være fugletitting, rafting af hvidt vand, tennis, fodbold, poesi eller film. Faktisk er livet for kort til at nyde al den lykke, den tilbyder os gennem alle dens aspekter. Problemet er ikke, at der ikke er nok af lykke i verden. Men det er det modsatte. Der er for meget af det.

Fine Arts, hvad enten det er poesi eller prosa, fiktion eller ikke-fiktion, maleri, musik eller dans, har magten til at begå os og gøre os uendeligt glade. Faktisk kan man leve i verden af ​​kunst og være nogensinde glad. Jeg er helt glad for at sidde under en stille bower ved siden af ​​en rolig flod under den rolige himmel med en bog i hånden eller liggende i sengen under en hyggelig dyne på en regnvejrsdag og lytte til store klassikere.

Tag for eksempel litteratur. Det giver mental glæde, der er overlegen den verdslige glæde. Det kræver ikke eksterne gunstige forhold, undtagen en bog. Der er mange bøger i verden, som jeg betragter som skal læse. Det er ikke nødvendigt, at man kun læser den bedste eller de mest alvorlige bøger. Man kan tage lejlighedsvis dårlig bog med gode bøger. Som en starter vil jeg anbefale, at du går til dit kvarterbibliotek og får en god bog i henhold til din smag. Det behøver ikke nødvendigvis at være seriøs litteratur. Få en detektivroman eller romantikbog eller endda tegneserier. Om aftenen bosætter sig koset i sengen eller sofaen og læser. Kan være i næste uge Læs en anden bog. Når vanen er dannet, prøv at læse seriøs litteratur. Gør læsning af en livslang vane.

Jeg finder sport en stor kilde til lykke. Du får stor lykke og ro i sindet, der spiller ethvert spil. Du får også træning, som er godt for din krop. Men der er en anden fordel. Mens du spiller dit sind er langt væk fra verdslige problemer. Du tænker ikke på dem, mens du spiller. Jeg tror, ​​at det er en slags meditation.

”Hemmeligheden bag lykke er denne: lad din interesse være så bred som muligt, og lad dine reaktioner på de ting og personer, der interesserer dig så langt som muligt venlige snarere end fjendtlige” – Bertrand Russell.

VÆR GLAD!

Video: Riding Japan’s Overnight Private Room Bus from Osaka to Tokyo