Vær glad! Hjem er det lykkeligste sted at bo i

”De lykkeligste øjeblikke i mit liv har været de få, som jeg er gået hjemme i min familie.” – Thomas Jefferson.

Verden kan være et kedeligt, frygteligt og farligt sted at vove sig ind i. Der kan være skåret hals-konkurrence, hvor overlevelse af middelværdien, listig og mobber kun er mulig. Det er måske ikke et sted for blid, ærlig og venlig person som dig. Det er fuld af mordere, kriminelle, voldtektsmænd og svindlere. De er klar til at snappe brødets brød væk fra din hånd. Du har brug for et fristed fra dem. Du har brug for et sted, hvor der er kærlighed og pleje, forståelse og medfølelse, give og tage. Du har brug for nogen, der kunne guide og beskytte dig. Du har brug for nogen, der kunne være lige partner i dine glæder og sorg. Du har brug for nogen, hvorpå du kunne bruse din kærlighed og omhu. Du har brug for et hjem og en familie.

Forældre ofrer meget og udholder store vanskeligheder med at opdrætte deres børn. De er uselviske i deres kærlighed og kan endda lægge deres liv til beskyttelse af deres børn. En ægtefælle er en livstidspartner i dine solskinsdage og regn. Brødre og søstre er dine venner og tilhængere. Dine børn er dine livstidsfans, der elsker dig ubetinget. Kærlighed, pleje og støtte fra familien er en stor lykke. Velsignet er den person, der har fået en familie. Og hvem blandt os har ikke fået en? Men vi tager familie for givet. Vi genkender det ikke som en stor kilde til lykke. Jo mere lykke du giver til din familie, jo mere udtrækker du ud af den.

Du er født i en familie og vokser op i en familie. En familie giver ikke kun trøst, nydelse og sikkerhed, men det giver også følelsesmæssig og åndelig lykke. Faktisk kan man finde så meget lykke i familien, at han eller hun muligvis ikke har brug for at søge den uden for det. Kærligheden og plejen af ​​mor og far, brødre, søstre, sønner og døtre, kone eller mand opretholder os. Selvom kærlighed er en og den samme, men alligevel er kærligheden til hver også så forskellig. En familie kan strække sig ud over disse umiddelbare forhold og kan omfatte bedsteforældre, børnebørn, svigerforældre, onkler, tanter, nevøer, nieser og andre pårørende.

Kan alle verdens penge købe kærlighed og kærlighed hos ens forældre? Kan man være glad uden dem? Hvor meget glæde og lykke tilføjer de til vores liv? Tilsvarende er tilfældet med brødre og søstre. På et senere livsstadium bliver mand eller kone praktisk talt den eneste voldgiftsmand for vores lykke. Mand eller kvindes lykke afhænger næsten udelukkende af hans eller hendes ægtefælle. På en stadig senere fase bliver sønner og døtre en stor kilde til lykke. Bertrand Russell sagde: ‘Jeg har fundet forældrenes lykke større end nogen anden, som jeg har oplevet.’ Familieforhold giver lykke, men på samme tid at være en relation giver også lykke. Det er lykke ubegrænset at være en søn, en bror, en søster, en far, en mor, en mand og en kone.

Når du kysser dit barn, får du ikke et kys til gengæld?

Når du krammer din søster, får du ikke et kram til gengæld?

Når du elsker din ægtefælle, får du ikke kærlighed til gengæld?

Vær glad! Du har din familie, der elsker dig!

VÆR GLAD!

Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит