Velskrevne artikler kan hjælpe dig …

Du har hørt det gang på gang: Hvis du vil få dit navn derude, skal du skrive artikler og lade dem blive frit gengivet (med en ressourceboks, der peger tilbage til dig, selvfølgelig). Stort set er det sandt. Velskrevne artikler kan:

– Hjælp dig med at opbygge din profil som ekspert

– Tegn trafik til dit websted og

– Hjælp dig med at opbygge en database med potentielle klienter gennem tilknyttede e-courses eller et nyhedsbrev.

Indtil videre har du sandsynligvis ikke hørt noget, du ikke allerede vidste. Det, du sandsynligvis vil kæmpe med, er processen med faktisk at skrive artiklen. Selvfølgelig kan du komme med indholdet – men hvordan griber du virkelig disse læsere? Hvordan holder du deres opmærksomhed hele vejen igennem? Og vigtigst af alt, hvordan får du dem til at ønske at vende tilbage til mere?

Lad os antage, at du forstår det grundlæggende ved at konstruere og redigere en artikel (den har en begyndelse, midten og en ende, og du ved, hvordan man kontrollerer grammatikken og stavemåden.) De fleste af os kan styre det. Men hvis du ikke er tilfreds med blot at “få noget derude” – hvis du vil vinde læsere – skal du begynde at tænke over, hvad de vil vide, snarere end hvad du vil fortælle dem.

Sæt dine læsere først – hver gang. Giv dem, hvad de vil, og de står i kø for at læse alt, hvad du producerer. Giv dem noget intetsigende (eller værre, åbenlyst selvbetjenende), og de sprænger af dig så hurtigt, at du spinder i bagudkastet.

De følgende fire trin giver dig en plan for at skrive artikler, der betager dine læsere – uanset hvad emnet er.

== 1. Find ud af, hvad dine læsere virkelig ønsker ==

Nogle gange ved du, hvad de vil, fordi du er ekspert på området og forstår problemerne. Hvis du ikke kender fagområdet godt, skal du undersøge mere. Se efter fora om dit emne og se, hvad folk diskuterer. Hvad er de problemer, der skal løses? Kan du give et svar? (“Hvis de har hovedpine, skal du give dem en aspirin.”)

== 2. Start med en opmærksomheds-grabber ==

Brug tid på at arbejde på din åbning. Forsøg at undgå trite spørgsmål som “Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor så mange mennesker har svært ved at tabe sig?” For det første er det kedeligt. For det andet er det ikke målrettet mod den person, der læser artiklen – hvad er de ligeglad med vanskelighederne “mange mennesker” har med at tabe sig? De er kun interesseret i deres vægtproblem!

Prøv at komme med et åbningsafsnit, der giver læseren den varme “Hej, dette handler om mig!” Føler dig med det samme. Endnu bedre; Prøv at generere et hast af spænding – “Dette kan være det svar, jeg har været på udkig efter …”

Eksempel: “Diætguruerne får det hele til at lyde så let: at tabe sig, alt hvad du skal gøre er at bruge mere energi end du tager i. Huh! Hvis det var så enkelt, ville de” store mennesker “-butikker være ude af forretning I hjerteslag. Heldigvis for dem af os, der er trætte af diæter, fitnesscentre og kedelige gruppemøder, er der en back-to-basics måde at tackle dette på. En måde, der ikke koster dig en formue eller efterlader dig at føle dig berøvet. “

== 3. Skriv, mens du taler … Rediger derefter! ==

Prøven åbning ovenfor illustrerer også vigtigheden af ​​den tone, du bruger i din artikel. Du har selvfølgelig brug for ‘kød’ i hver artikel for at gøre det værd at læse – men sørg for, at det ikke er ufordøjeligt!

Det er bedre at skrive din artikel i en naturlig, afslappet stil, der ligner normal samtale. Det betyder ikke noget, om det første udkast er lidt for uformel – du kan løse det, når du redigerer. Naturligvis ønsker du ikke at irritere dine læsere med en for breezy stil, men for formel er værre. Læsere ønsker måske fakta, tip og strategier, men de håber også at blive underholdt! Lad din personlighed skinne igennem.

== 4. Afslut på en høj ==

Hvad er et af de største problemer med de fleste artikler? De svimler ud! Forfattere ved ofte ikke, hvordan de skal ende på en optimistisk note. De stopper enten bare døde, eller de kommer med en trite -afslutning som: “Så hvad venter du på? Kom i gang i dag!”

Begyndelsen og slutningen af ​​din artikel er de to dele, der gør det største indtryk. Start med at skabe en følelse af forventning … og lad dem føle sig tilfredse (eller ophidset), når du er færdig.

Hvis du tilbyder rådgivning for at hjælpe dem med at løse et problem (som fedme), giver dine læsere en grund til at føle sig optimistisk og god til dem. Lav ikke udslæt … men tilbud håb. Hvis du giver antydninger til markedsføring eller forretning, skal du opsummere fordelene ved at handle på dine tip. Du kan også eksperimentere med at bruge et pithy/humoristisk citat eller give læserne en bestemt handling for at få dem i gang. Vær kreativ – og skynd dig ikke på det.

Her er et sidste tip: Opret et artikelskrivning af snyderark til dig selv. Opdel det i begyndelsen/mellemværdien/enderne, og tilføj mere nyttige strategier, når du tænker på dem. (For eksempel ved at bruge tipene i denne artikel, kan du skrive: Ende – slut på et højt, tilbyde håb, bruge sjovt citat, foreslå handling for at komme i gang.)

Gør dette, så trækker du støt ud artikler, som alle ønsker at offentliggøre!

Video: How Can I Make Money By Writing Articles Online