Vrede og sår; Et andet ensomt sted!

At være menneske kan virkelig være udfordrende for at sige det mildt. Vi føler følelser med hvert åndedrag, vi tager, hver bevægelse, vi foretager. Nogle følelser er så søde, at vi aldrig ønsker at miste den følelse. Andre følelser forårsager os så meget vrede og gør ondt, at vi er lammet af smerter.

Vores sind bruger vrede som en hukommelse af et ondt, som vi har oplevet. Hukommelsen skyldes normalt det faktum, at vi forsømte at udtrykke vores ondt på det tidspunkt af en eller anden grund. Vi har en tendens til ikke at vise vores vrede eller skade, fordi vi ikke ønsker at forårsage en konflikt eller skade en andens følelser eller nogensinde indrømme disse følelser. Vi hænger også på det, for når vi faktisk viser, at vi er vred, viser vi, at vi ikke er perfekte, og at vi faktisk er mennesker og kan føle smerte.

Men hvis vi fortsætter med at skubbe vores følelser væk for at beskytte vores perfekte selv, bliver vi mindre reelle og mindre forbundet med mennesker i vores liv, uden at engang er klar over, hvor langt vi skubber dem væk.

At beskytte en anden person mod vores ondt eller vrede fængslet os kun, så de aldrig vil være i stand til at nå os. Hvis vi gør dette længe nok, kan vi ikke finde lykke nogen steder. Når vi bliver spurgt om, hvorfor vi er oprørte, kan vi ikke engang finde begyndelsen til det ondt, vi har skjult. Jo længere vi skjuler vores ondt og vrede, jo mere forvirrende bliver de. Ting bliver alt sammen sammenfiltrede, og hvis vi tør prøve at forklare, taler vi fuldstændigt et andet sprog.

Har du nogensinde været såret af nogen, og så gør de det umuligt for dig at forklare, hvorfor du er vred? Disse mennesker kan gøre en masse skade, de er controllere. Når du kan identificere den type person, kan du først da kæmpe tilbage og fortælle dem: “Bare hold kæft og lyt”. Hvis du vil være ulykkelig, skal du fortsætte med at hænge på det ondt. Det vil bestemt trække din selvtillid til bunden.

Hurt er en smerte i øjeblikket, og det sker lige nu. Dens grund er lige der foran dig. Du skal tackle det, ellers vil du kun skjule det og ende alene i dit fængsel af ensomhed. Jo længere du holder tilbage, jo mere vred bliver du sammen med dig for ikke at handle ud. Det er når skyld bevæger sig lige ind og overtager, hvilket får dig til at ønske at komme jævn med den person. Dine negative tanker podes nu, og intet føles godt. Er dette en god ting? IKKE!!!

Det er bestemt ikke let at risikere at blive kaldt overfølsom eller fortalt, at du bare forårsager en kamp, ​​eller at de bare griner dig, som om du er et barn. Du kan endda opleve, at denne person ikke virkelig bryder sig om dig. Bedre at finde ud af det ASAP, synes du ikke?

Disse følelser af sår og vrede har en måde at overtage vores liv på. Er det ikke bedre at slippe det ud nu end at leve i et ulykkeligt liv med stilhed? Fortæl nogen, hvordan du har det, når du føler det, ellers vil du kun låse disse følelser inde i dig og stole på mig, vil du miste dig selv.

Du kan endda skade den, du elsker, men ærlighed er den bedste måde. Jeg tror, ​​at du med en ægte kærlighed skal være i stand til at fortælle den person noget og ja, selvom du føler dig såret eller vred af dem.

Kærlighed erobrer vrede og sårer. Det kæmper jalousi og hjælper med at løfte dig til en højere selvtillid!

For at være virkelig glad og ikke udholde fængslerne af negative følelser, er vi nødt til at blive hørt. Vi skal forstås. Vi skal tilgives. Vi er også nødt til at blive elsket og plejet.

Og mine søde læsere, på den note, vil jeg forlade dig med et andet tip til at styrke

Dit mod til at fortsætte med at klatre op på bjerget til en bedre dig!

Tag ansvar for dit liv.

Du har magten til at gøre tingene bedre.

Og vigtigst af alt, du har et valg!

Dorothy Lafrinere

Ejer/operatør

Websted- http://www.womensselfesteem.com

WebLog- http://www.justblogme.com/dorothy

Forum- http://womenselfesteem.proboards29.com

E-mail- [email protected]

Video: Tráiler del Episodio 23 de Herida del Corazon Avance 1